واشنگتن: مذاکرات با ایران همچنان پیشرفت دارد حمله موشکی یمن به فرودگاه بن گوریون ترامپ: تحریم‌های سوریه را لغو خواهم کرد / عربستان به توافق ابراهیم می‌پیوندد سی‌ان‌ان: تغییر نام خلیج فارس از سوی ترامپ لغو شد ترامپ: مانع از آن شدم که ایران خلیج را خلیج فارس بنامد ترامپ: اگر دولت ایران با توافق مخالفت کند راهی جز اعمال کارزار فشار حداکثری بر ایران نخواهم داشت وزیر خارجه جدید کانادا مشخص شد / «آنیتا آناند» کیست؟ آمریکا تحریم‌های مرتبط با ایران اعمال کرد ترامپ: می‌خواهم به ایران مسیری برای آینده‌ای بهتر ارائه دهم /همکاری ما با عربستان قوی باقی خواهد ماند بقائی: می‌دانیم چه تدابیری در مذاکرات اتخاذ کنیم تا تجربه تلخ گذشته تکرار نشود رویترز: عربستان در حال رایزنی برای خرید اف-۳۵ از آمریکاست آکسیوس: انتظار می‌رود «ترامپ» و «جولانی» فردا دیدار کنند مدیر فرودگاه صنعا: بازسازی باند فرودگاه تکمیل شده و از فردا برای پذیرش پرواز‌ها آماده می‌شود امضای توافقات اقتصادی، دفاعی، انرژی و معدنی میان آمریکا و عربستان زلنسکی: اگر پوتین بیاید، به استانبول می‌روم

ساخت 36 برج دیده بانی در مرز ایران و کردستان عراق

سخنگوی نیروهای گارد مرزی عراق گفت که این یگان در حال احداث 36 برج دیده بانی جدید در مناطق صفر مرزی با ایران است.
تاریخ انتشار: ۱۶:۴۳ - ۲۱ ارديبهشت ۱۴۰۲ - 2023 May 11
کد خبر: ۱۸۳۶۱۰

به گزارش راهبرد معاصر، سرهنگ «کاروان خوشناو» سخنگوی نیروهای گارد مرزی عراق گفت که ارتش این کشور شروع به ساخت و نصب ۳۶ برج دیده‌بانی جدید در مناطق مرزی اقلیم کردستان با ایران کرده است.

 

به نوشته وبگاه کردستان ۲۴، او گفت که نصب این برج‌های سیمانی در مناطق صفر مرزی استان سلیمانیه و ناحیه «گرمیان» چند روزی است که آغاز شده و کار با تجهیزات پیشرفته ادامه دارد. به گفته او هدف از نصب این برج‌ها، مقابله با قاچاق و اقدامات غیرقانونی در مناطق مرزی است.

 

سرهنگ خوشناو همچنین گفت که در حال حاضر احداث ۱۸ برج دیده‌بانی که شامل منطقه «قورتو» در گرمیان تا مرز منطقه «پنجوین» می‌شود شروع شده است. تعداد ۱۸ برج دیده‌بانی دیگر نیز از استان سلیمانیه و حلبچه تا قلادزه و مناطق مرزی اداره‌ی راپرین و ایران را شامل می‌شود.

 

عراق در یک سال گذشته تلاش کرده است تا امنیت مناطق مرزی خود با ایران را افزایش دهد. در این راستا فرماندهان مرزبانی جمهوری اسلامی ایران و عراق در ۱۶ اسفند ۱۴۰۱ در اقلیم کردستان در یک نشست امنیتی به گفت‌و‌گو و مشروت پرداختند.

 

در این نشست با تشکیل کمیته‌ای از سوی دو طرف برای ترسیم مرزهای ایران و عراق و جلوگیری از ورود عوامل نفوذی به مرزهای دو کشور موافقت شد و همچنین راه‌های کنترل قاچاق و قاچاقچیان از دو کشور مورد بررسی قرار گرفت.

 

پیشتر نیز «یحیی رسول» سخنگوی فرمانده کل نیروهای مسلح عراق گفته بود که بغداد طرح استقرار نیروهای مرزبانی عراق در خط صفر مرزی با ایران و ترکیه را پیش خواهد برد. به گفته او محمد شیاع السودانی دستور کنترل خطوط صفر مرزی با ترکیه و ایران توسط نیروهای مرزبانی را صادر کرده است.

 

در آذرماه ۱۴۰۱ نیز عراق از تشکیل دو تیپ نظامی برای حفاظت از مرز با ایران در اقلیم کردستان عراق خبر داده بود./فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار